Hdonlinetvizle - İyi Seyirler Diler.

Fatma Toptaş Kimdir?

 Fatma Toptaş
Fatma Toptaş kimdir? 

Yaz Döneminin Kuşkusuz En Çok İlgi Çeken Ve En Çok İzlenen Dizisi Kiraz Mevsimi Oldu. Yaz Döneminde Fox Tv Ekranlarına Gelen Kiraz Mevsimi Dizisi Birbirinden İlginç Karakterleriyle Büyük İlgi Topladı. 

İşte Kiraz Mevsimi Dizisinde Sibel Karakteri İle Karşımıza Gelen Fatma Toptaş 25 Kasım 1982 Yılında (32 Yaş) Mersin’de Dünyaya Geldi. 1.78cm Boyunda Ve 60 Kilogram Ağırlığındaki Güzel Oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Oyunculuk Eğitimi Alanlardan.

Fatma Toptaş Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden Mezun Olduktan Sonra Dizi Ve Filmlerde Rol Aldı. 2007’de Bıçak Sırtı Ve Doktorlar Dizilerinde Konuk Oyuncu Olarak Rol Aldıktan Sonra 2008’de Şahan Gökbakar Efsane Olan Seri Haline Gelen Recep İvedik Filminde Şahan’ın Çocukluk Aşkı Sibel Rolüyle Ünlendi.

Kiraz Mevsimi Dizisindeki Sibel Karakteri:
Dizide Kendinden Küçük Olan İlker (Sekran Börekyemez) İle Evli Zengin Ve Kıskanç Bir Kadını Canlandırıyor. Eşi İlker Kendisinden Tam 8 Yaş Küçüktür Ve Oldukça Çapkın Biridir. Eşi İlker’i Kendini Aldatırken Bir Kaç Kez Yakalaşmış Ve Bu Sibel’in Paranoyak Olmasına Neden Olmuştur.



0 yorum:

Değerli yorumlarınızı bekliyoruz...