Hdonlinetvizle - İyi Seyirler Diler.

Nejat işler


Nejat işler

      NEJAT İŞLER 

Nejat İşler,28 Şubat 1978 doğumlu Türk tiyatro oyuncusu.
Bir işçi ailesinin çocuğu olarak İstanbul Eyüp Semti'nde dünyaya geldi.Cağaloğlu Anadolu Lisesinde eğitimini tamamlayan yakışıklı oyuncu,tiyatroya burada popüler olmak için atılmıştır.Kısa zamanda derslerini de asarak popüler olmuştur.Liseden sonra zor günler geçirmiş ve üniversitey bir türlü kazanamayınca çay partileri vermiştir bir süre.Fakat işler umduğu gibi gitmeyince borca girmiştir.Bu yüzden t-shirt,kitap ve dergi satmak zorunda kalmıştır. 

Bir süre sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf Bölümü kazansa da askerlikten dolayı bu bölümü okumaktan vazgeçmiştir. Profesyonel tiyatroya ilginç bir olayla başlamıştır;Dünya Tiyatrolar gününde Taksimde dolaşmaktadır.Önüne Danton'un Ölümü adlı bedava verilen bir tiyatro oyununu seyretmiş ve de bu işi yapabileceği kafasına esmiştir.Ve 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar bölümüne başvurmuş ve de kazanmıştır.Artık hayallerini gerçekleştirecek yolda büyük bir adım atmıştır.1995 yılında Mimar Sinan Üni. Devlet Kon ve Tiyatro Bölümünden mezun olana kadar bir çok rol oynamıştır.Bu dönemde (öğrencilik yıllarında) kitap,dergi ve CD satış yapmaya devam etmiştir.

 1995 yılında mezun olduktan sonra ''Kahramanlar ve Sotarılar Tiyatrosu'' nu kurdu.Bu tiyatroda kendi senaryolarını yazmaya başladı.''Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim'',''Tuhaf Şehir Hikayeleri'' ve ''Biz Zavallı Erkekler'' adlı kitapları yazdı. 1994 yılında bazı dizilerde oynamış(Gurur), daha sonrada Şehnaz Tango,Deli Yürek,Dedem,Gofret ve Ben ve Şeytan Ayrıntılar da Gizlidir gibi pek çok dizi projelerinde önemli rollerde yer aldı. 2006 yılında ve 2007 yılında ''Çalıntı Gözler'',''Yaşamın Kıyısında'',''Barda ve Yumurta'',''Bıçak Sırtı'' gibi filmlerde önemli roller aldı.En Ses getiren dizilerden biri olan ''Kaybedenler Kulubü''nde başrol oyuncusu oynamış,Behzat Ç. Ankara Yanıyor Dizisinde ise sıradan rollarden çıkarak seri katili başarı ile canlandırmıştır.Ayrıca Kanal D ekranlarında Keşanlı Ali Destanı Dizisinde başrol oynamıştır.En son olarak da Kanal D İntikam dizisi başrol oynamıştır. 

Nejat İşler her zaman tüyatroda şu sözleri söylemiştir: ''Amacım başrol oynayıp şöhret olmak değil;tek arzum yaptığım işi en iyi şekilde yapmak.''

Biz değerli Nejat İşler hayranlarına beğenmek ve yorum yapmak kalıyor...

Bunları Okudunuz Mu?



0 yorum:

Değerli yorumlarınızı bekliyoruz...